Ще отговоря с огледална оферта. За тях обаче има само

...
Ще отговоря с огледална оферта. За тях обаче има само
Коментари Харесай

ГЕРБ отговориха с огледална оферта на ПП – ДБ, но с 1 вариант по-малко

" Ще отговоря с огледална оферта. За тях обаче има единствено 2 разновидността ". Така шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова отговори задочно на Кирил Петков от ПП-ДБ, който по-рано сложи пред най-голямата коалиция 3 избора - поддръжка от Движение за права и свободи, избори или осъществяване на мандата на " Промяната ". Според нея първият вид на ПП-ДБ е да поддържат програмата на ГЕРБ " България след рецесиите. План за възобновяване " с първия мандат за сформиране на държавно управление. Вторият очевидно са изборите.
Прочетете още
" Те нямат алтернатива да си избират каквото и да е. " Възраждане " им отхвърлиха, Има Такъв Народ им отхвърлиха, Движение за права и свободи им отхвърлиха. Българска социалистическа партия към момента сякаш не са споделили изрично дали биха подкрепили мандат на " Продължаваме промяната ", акцентира Атанасова. Тя напомни, че през вчерашния ден Движение за права и свободи оповестиха, че повече няма да водят диалози с тях, тъй като са ги пренебрегнали. " От нас не желаят присъединяване на споделена отговорност, желаят единствено да ги направляваме законодателно. Вторият им вид е избори. Кой има повече разновидности ", попита риторично тя.

Коментарът й пристигна след края и на последната среща, с " Възраждане ", която ГЕРБ организира за управническата си стратегия. Атанасова още веднъж акцентира, че по част от тематиките двете обединения имат съществени разлики - това било част от позиционирането им като евроатлантически или не.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР