Ще отговаряш за думите си, заплаши го гримьорът. По-късно Плачков

...
Ще отговаряш за думите си, заплаши го гримьорът. По-късно Плачков
Коментари Харесай

Това Обяснява Много! Веселин Плачков Крие Тъмно Минало! Познайник На Полицията Е, Вижте Защо!

„ Ще отговаряш за думите си ”, заплаши го гримьорът. По-късно Плачков се извини за изригването си пред другите съквартиранти и призна, че в експлоадирането му е имало и лека доза актьорска игра. Той към момента не можел да излезе от облика на Левски и постоянно се оприличавал с него, написа " Уикенд ".

„ Аз съм доста изкусен човек, само че когато ме настъпиш, ще ти прегриза гърлото и ще мина през теб. За жал борбата ми е с един несъвършен гараджийски хомосексуалист на равнище селска клюкарка ”, отсече артистът. Агресията, която дремеше в него ескалира, когато Кулагин демонстративно отхвърли да сложи микрофона си. Гримьорът саботира задачата, а Големия брат отряза от така и така минималния седмичен бюджет за храна на съквартирантите 10%. Най-ядосан от всички бе Плачков.

„ Докато пристигна защитата и ще е приключил, ще го пръсна! Седим и поносим един отпадък. Свиня мръсна! Само да ви се появи ”, заканваше се артистът. Провокативният Кулагин обаче реши да налее още масло в огъня и се присъеди към групата от ядосани братя.

„ Стани и се махни от тук, не желая да ти направя нищо. Ще ти навра очилата откъм гърба и ще ти изкарам червата. Ще те хвана и ще те удуша. Ти си такава мърша долна, че ще те разкостя на части. Искам да те убия, бе човек, доста желая. И ще те убия ”, крещеше гневен Плачков.

Останалите випове се опитваха да го укротят, а гримьорът го заплаши, че поради смъртните закани, отправени в ефир, може да го подведе пък правосъдна отговорност. „ Аз съм имал такива каузи ”, искрено призна Плачков. Актьорът с опърничаво държание бил безвъзвратен гамен още от дете. Заради конфликтното му държание се наложило да смени 6 учебни заведения, до момента в който приключи приблизително обучение. Първо учил в елитната професионална гимназия по строителство и архитектура в Плевен.

Веско обаче изпитвал смут от точните науки и не влизал в часовете. Във втори курс го изключили дисциплинарно и траял да учи в механотехникум в паралелка съобщителна техника. Но и там не издържал дълго. После попаднал в техникума по нуклеарна енергетика в Белене. След това последвали още 3 премествания поради неизвинени отсъствия. Единственият предмет, който го вълнувал и му допадал в учебно заведение, била историята.

По време на една от задачите, в които съквартирантите трябваше да дават отговор на въпроси от историята на България, Веско показва знанията си. След като се дипломирал, Плачков се колебаел какво да учи. Баща му упорствал да кандидатства в полицейската школа в Симеоново. Веселин издържал сполучливо изпита по физическо, само че писменият по български го препънал. Паднала му се тематика от творчеството на Алеко Константинов. Плачков сякаш всичко си знаел, дори подсказал на едно момиче. Тя обаче изкарала петица, а той – двойка и по този начин се разминал с полицейската униформа. Тайно от родителите си се явил на приемните изпити в НАТФИЗ.

Приели го от раз в класа на проф. Димитрина Гюрова. Когато заживял в огромния град, с цел да се устоя, студентът по актьорско майстроство работил по автомивки и заведения. Бил е и осветител в киноцентъра „ Бояна ” и никак не се ядосвал, че е артист, а по през целия ден разнася прожектори и декори. Веско освен, че натрупал опит, само че и имал положително възнаграждение. „ Най-интересно ми беше, когато работех като охранител на парк. Бях хижар 3 години ”, споделял е артистът.

По време на фотосите на „ Дякон Левски ” лъсна истината, че тялото на Веско е нашарено с облици на злокобни зомбита. Това обаче въобще не тормозило режисьора Максим Генчев, защото героят му не се събличал толкоз, че да лъсне някой от големите му грозни татуси. Плачков бе определен да облече расото на Апостола откакто Генчев снима няколко подиуми с Димо Алексиев, само че под натикса на спонсорите си се отхвърли от него.

След изявление, в което доктор Калин Генадиев от сериала „ Откраднат живот ” съобщи, че да изиграе Левски, за него е просто роля, артистът даде да се разбере, че хал-хабер си няма от сюжета на кино лентата. Дарители на продукцията сложили ултиматум на режисьора – или да смени артиста, или да им върне парите, а Генчев разгласи нов кастинг за ролята на Левски. Упреците за изрисуваното му тяло разгневиха Плачков, който съобщи, че рисунките му не били кратковременен каприз, а увековечени значими моменти от живота му. Първите му татуировки били три маски – театралните Сълза, Смях и Злоба. „ Необходими са ми, защото не обуздавам елементарно страстите си ”, обяснявал е артистът. Най-екстравагантният му татус е на накриво лице на дясното му рамо. Направата на изображението била въодушевена от ролята му на уродливия Хелкион в постановката „ Калигула ”.

В персоналния си свят Веселин претърпял една разлъка – с майката на щерка си Адриана. Именно в този интервал другарството му с певицата Мариана Попова се задълбочило. Не след дълго двамата се преоткрили и през днешния ден имат първото си общо дете Екатерина. Именно Мариана се оказала най-голямата му опора, само че и най-големия му критик.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР