Ще оставим ли престъпниците и нарушителите на законите като Кирил

...
Ще оставим ли престъпниците и нарушителите на законите като Кирил
Коментари Харесай

Николай Бареков: Ще оставим Кирил Петков и Прокопиев сами да пишат законите, както им е угодно, и сами да съдят делата си? Събудете се, скоро ще е късно

" Ще оставим ли нарушителите и нарушителите на законите като Кирил Петков и Прокопиев сами да пишат законите, както им е угодно и сами да съдят делата си, посредством депутатите си да сменят основния прокурор и ръководителя на антикорупционната комисия, като маскират това като " смяна "? Събудете се, скоро ще е късно! ".

Това написа в обществените мрежи някогашният евродепутат Николай Бареков. Ето и цялата му обява без редакторска интервенция:

" Промяната " идва с очеизваден спор на ползи. Какво друго е, когато досегашни клиенти на прокуратурата като Кирил Петков и Прокопиев, необут в сянка и спонсор посредством ветрилото си от компании на Демократична България и ПППП, желаят да сменят основния прокурор? Или разследвани от КПКОНПИ лица като същият Прокопиев (със запори за над 200 милиона) и водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов желаят да сменят посредством депутатите си ръководителя на антикорупционната комисия и маскират това като " смяна ".
свързани новини100844на 18.12.2021
Без депутатите от партиите на Трифонов, който хората на Цацаров ревизират след неподадена декларация, и на Прокопиевите маши в Народното събрание няма 120 бройки даже да одобряват нов закон за КПКОНПИ, камо ли 160, с цел да отрежат главата на основния прокурор, както сънуват в будна кома.

Обществото, в случай че го има, следва да се замисли имат ли сходни политици от Четворната коалиция законното и моралното право да си разчистват сметките през законови промени с прокуратурата и антикорупционната комисия!? Ако няма общество - то най-малко господарите им янки имат закони, които не разрешават спор на ползи в Капитолия. Има подобен закон и у нас. Да оставим ли нарушителите и нарушителите на законите сами да пишат законите, както им е угодно и сами да съдят делата си? Това желаят в действителност тези от " Промяната ".

Днес одиозната речево Ива Митева издаде по Българска национална телевизия заговорниците по какъв начин считат да се разправят и с Иван Гешев. Намекна пред водещия, че 134-те " розово-зелено-пембени-червени " депутати щели да понижат болшинството от 2/3 (160) на нормално от 120 за избор на членове на нов Висш правосъден съвет, който към този момент да гласоподава чинно на олигархията оставката на Гешев. Този обезверен противоконституционен ход опонира на член 130, алинея 3 от Основния закон, който регламентира избора от Народно събрание.

Ама няма кой да пита Митева в студиото за какво считат да газят Конституцията. Това е юридически и политически парадокс, тъй като непосредствено ще трансформира кадровия орган на Съдебната власт в маша на една политическа партия или болшинство. Именно по тази причина умно е записано болшинство от 160 депутати в Конституцията, с цел да няма директна лобистка интервенция в правосъдната власт от полититици и да се търси консенсус за избор на в действителност почтени и неоцветени партийно магистрати за държавното управление на Съдебната власт!

Събудете се! Скоро ще е късно. Идва Подмяна на смяната, която ще трансформира един олигарх във водач и висш сановник на една елементарна индианска колония. Това не е народна власт, а бутафория на Сатрапия, необразован паракомунистически опит на новите " демократични " фашисти.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР