Ще остане ветровито, с умерен северозападен вятър. Ще бъде предимно

...
Ще остане ветровито, с умерен северозападен вятър. Ще бъде предимно
Коментари Харесай

Слънчево време в последния ден от годината

Ще остане прохладно, с сдържан северозападен вятър. Ще бъде най-вече слънчево с минимални температури от минус 6° до плюс 3°, в София – минус 5° и оптимални - сред 3° и 8°.


Слънчево и в планините със мощен и плевел северен вятър. Максимална температура на височина 1 200 метра - към минус 3°, на 2 000 метра – към минус 9°.

Времето в Новогодишната нощ – без превалявания, прохладно, с температури към среднощ в множеството региони сред минус 1°и 4°, в утринните часове - от -3° до 2°.

През първите два дни от новата година ще остане прохладно, с променлива облачност. В сряда на изолирани места, основно в планините, ще превали слаб сняг.

В петък по-значителна ще бъде облачността над източната половина от страната. В Западна България ще бъде най-вече слънчево и там дневните температури ще се покачат.

В събота от запад ще се появи раздрана висока и междинна облачност, която вечерта и през нощта против неделя ще се вплътнява. В неделя ще доминира облачно време, тук-там със слаби валежи, най-вече от сняг. Ще стартира ново студено навлизане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР