Ще осигурим мобилност на всички и навсякъде, казват от компаниятаВ

...
Ще осигурим мобилност на всички и навсякъде, казват от компаниятаВ
Коментари Харесай

Uber се заема със споделени коли, влакове, фериботи…

Ще осигурим подвижност на всички и на всички места, споделят от компанията

В бъдеще Uber ще предлага „ най-удобния метод да се стигне от точка А до точка Б “, а не просто запазване на коли

Uber Technologies желае да бъде снабдител на универсална услуга за гъвкава подвижност, а освен за наемане на коли. За задачата компанията ще стартира да прибавя нови услуги, в това число билети за влакове.

По-късно този месец компанията ще пусне Uber Rent в съдействие с Getaround – услуга за споделени коли, която предлага частни коли чартърен. Тя ще проработи първо в Сан Франциско.

„ Отиваме надалеч оттатък колите. Искаме да се занимаваме с подвижността – даването на подвижност на всички, на всички места “, сподели основният изпълнителен шеф на Uber Дара Хосровшани на конгрес в сряда във Вашингтон. „ Искаме да бъдем част от решението “, цитира думите му Ройтерс.
още по тематиката
В звук с тази упоритост Uber разгласи и партньорство с Masabi – компания, която предлага мобилни билетни услуги за публичен превоз. Системата разрешава на клиентите да резервират и употребяват билети за трен, рейс и фериботни услуги посредством приложението.

Наред с това Uber разшири услугата си за споделени колела във Вашингтон, след стартирането й в Сан Франциско по-рано тази година. Фирмата има и нови хрумвания за споделени коли.

Амбицията на компанията е да предлага цялостни транспортни решения. „ Това ще включва колела, рейсове, метро и всичко – желаеме да бъдем част от решението “, сподели шфът ма компанията, добавяйки, че Uber споделя от ден на ден данни с градовете, с цел да им помогне да ръководят тапите.

В бъдеще Uber от ден на ден ще предлага „ най-удобния метод да се стигне от точка А до точка Б “, а не просто запазване на коли. За задачата ще се оферират разнородни транспортни благоприятни условия.

Едно огромно предизвикателство, съгласно Хосровшани, е бъдещето на всички 1,2 милиарда автомобила в света. „ Трябва да решим казуса с притежаването на автомобил. Като актив колите са доста неефективни. През 95% от времето те стоят неизползвани. Трябва да работим дружно, с цел да сме сигурни, че живеенето в един град не изисква притежаването на кола “, сподели той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР