Ще опитам да спечеля и да вдигна летвата по-високо. За

...
Ще опитам да спечеля и да вдигна летвата по-високо. За
Коментари Харесай

Гришо преди финала с Федерер: Ще опитам да вдигна летвата

Ще опитам да печеля и да подвигна летвата по-високо. За да направя това, просто би трябвало да продължа да демонстрирам нещата, които съм упражнявал. Това разгласи Григор Димитров преди днешния край в Ротердав против международния №1 Роджър Федерер.
 

Битката за купата започва през днешния ден в 16,30 часа.

"Разбира се, че ще се концентрирам върху себе си. От началото на седмицата споделям, че това е най-важното нещо. Ще опитам да направя нужното, с цел да ставам все по-добър, ще опитвам да открия какво липсва в играта ми, с цел да подвигна още повече равнището си и да играя по-добър тенис ", добави първата ни ракета.

Във връзка с мача против Давид Гофен българинът показа:

"Водехме прелестна борба. Да играя против Давид постоянно ме е вълнувало, харесва ми да се състезавам с него. Всеки наш мач е бил сходен на днешния. Жалко, че се случи това във втория гейм на втория сет. Няма доста какво повече да кажа, просто на следващия ден ще изляза с настройката да играя край.

Прогресирам с всеки мач, ставам все по-добър. Дори през днешния ден в първия сет усещах, че намирам по-различен темп в играта си. Бях по-стабилен, по-концентриран, имах по-голям надзор над ударите си, качих още една предавка. "

"Мисля, че всичко бе наред, в случай че би трябвало да съм почтен. Имаше някои неща в последния гейм на първия сет, който бе оспорван, само че като изключим това мися, че правех верните неща в точните моменти. Движех се добре, стигах до по-добри позиции на корта, удрях повече форхенди, справях се добре на първи сервис... Това са дребни неща, които събрани на едно място вършат играта толкоз по-лесна. Това ме прави по-позитивен и спокоен ", завърши с разбора Григор Димитров.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР