Ще опиша схемата за лечение на бронхиална астма, благодарение на

...
Ще опиша схемата за лечение на бронхиална астма, благодарение на
Коментари Харесай

Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от бронхиална астма

Ще опиша схемата за лекуване на бронхиална астма, с помощта на която се отървах от това заболяване преди тридесет години и от този момент не се е появявало повече.

Рецептата е позната отдавна.

В стъклен буркан от мрачно стъкло би трябвало да поставите 150 гр. алое (агава) 3-5 годишно, смляно в месомелачка (не поливайте растението 5 дни преди рязането), 250 гр. мед (за предпочитане майски мед), 350 мл. отлежало вино 16-18 градуса.

Смесете всички съставки добре, поставете буркана в продължение на 15 дни на хладно и мрачно място, увийте с тъмна забрадка и разбърквайте наличието понякога.

След като изтече нужното време, първите пет дни приемайте по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно 2 часа преди хранене, а от шестия ден по 1 супена лъжица 3 пъти дневно 1 час преди хранене. Курсът на лекуване е 1,5-2 месеца.

При приготвянето на сместа, аз дублирам количеството на съставките и ги подготвям по същия метод.

Просто изчислих, че с тези количества, сместа ще бъде задоволителна за целия курс на лекуване.

Преди лекуването не можех да донеса даже дребна пазарска чанта от пазара – задушавах се. В дома ми постоянно идваше кола за спешна помощ, а лекарите ми правеха инжекции. Нищо не оказа помощ, положението ми не се усъвършенства, само че с помощта на тази рецепта от три съставки, аз се излекувах.

Медът ми го даде другар, а от виновността избрах тригодишно. Купих го в магазин за хранителни артикули.

Това лекарство може да ви помогне при доста болести: главоболие и зъбобол, синузит, бронхит, ишиас, екзема, хипертония, заболяване на кръвта, подагра, болести на черния дроб, сърцето и стомаха.

Ще се веселя, в случай че тази рецепта помогне на някой различен. Само помнете най-важното.

За да бъде триумфът дългогодишен, тъй че заболяването да не се върне наново, след курса несъмнено би трябвало да пиете билкови препарати.

Рецепта 1: бял равнец, черен бъз, живовляк. Вземете по 1 чаена лъжичка от всяка билка на 0.7 литра вода. Сварете за 5 минути, оставете да престои, до момента в който се охлади, и пийте тази доза за един ден на 3 дози половин час преди хранене.

Рецепта 2: жълт кантарион, трицветна теменуга, сладка детелина. Вземете по 1 чаена лъжичка от всяка билка на 0,7 литра вряла вода, престоява, до момента в който се охлади и се пие 3 пъти дневно, по 200 мл. 20 минути преди хранене.

Рецепта 3: риган, гъстоцветен лопен, сладка детелина. Пригответе и приемайте, както втората рецепта.

Рецепта 4: подбел, мащерка, лечебна иглика. Сварете и приемайте, както втората рецепта.

Отварите се пият топли. Пийте по следния метод: 3 седмици – първата рецепта, по-късно направете отмора от една седмица, по-късно – 3 седмици втората рецепта и една седмица отмора, и така нататък Направете 3 такива курса.

Ако събирате билките сами, цветовете и листата би трябвало да се събират от 8-мо до 12-то число на всеки месец, когато всички лечебни свойства са в горната част на растението.

Корените събирайте от 2-ро до 6-то число. Започнете лекуването, когато луната пораства, това е доста значимо за сполучливото лекуване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР