Ще обсъдим смяна на ръководството на КЕВР, и без това

...
Ще обсъдим смяна на ръководството на КЕВР, и без това
Коментари Харесай

Борисов: Мерките не отпадат, разчитаме на съвестта на хората

 Ще обсъдим промяна на управлението на КЕВР, така и така му изтича мандатът. Това заяви министър председателят Бойко Борисов пред публицисти във връзка повишаването на парното.

" Такива нелепости не може да вършат през една-две седмици. Говорят за бъдеще, в случай че станело нещо. Ние към днешна дата имаме с 42% понижение на цената на газа, дори и повече. През годините топлофикациите са задлъжнели доста, тъй като не подвигаха, и при Пламен Орешарски не подвигаха цената, и като всеки един артикул - това се заплаща. ", сподели Борисов.

Премиерът разяснява и ограниченията против разпространяването на ковид. " Представяте ли си ние като шведите да бяхме излезли днес и да кажем, че сме бъркали. Как щях тогава да се оправдавам -  " Извинявайте, че доста хора умряха ". Ние най-бързо се реорганизирахме. Ние успяхме да създадем всичко допустимо да сме сред теорията на НОЩ и на доцент Атанас Мангъров. Спасихме живота на доста хора. Забравихте ли по какъв начин в Китай падаха по спирките на рейсовете?., заяви Бойко Борисов

На въпрос за това дали има позитивна наклонност за стопанската система ни откакто отпадат доста от ограниченията поради пандемията от COVID-19, той отговори, че мерките не отпадат, а се разчита на съвестта на хората.

Борисов се качи на джипа, с цел да инспектира строителството в Габрово. С него са и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министъра на районното развиване Николай Нанков.

Дончев описа на Борисов в детайли за плана като посочи, че е бил доста тежък, а през 2013-2014 година дори е спрян. Премиерът му отвърна, че " ние вършим единствено откривания, към този момент гледаме и ленти да няма. Минаваме да се порадваме на труда си ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР