Ще обмислим и ще направим огромен ремонт на кабинета. Ако

...
Ще обмислим и ще направим огромен ремонт на кабинета. Ако
Коментари Харесай

Борисов: Ще направим огромен ремонт на кабинета

" Ще обмислим и ще създадем голям ремонт на кабинета. Ако имаме политическа класа, през днешния ден би трябвало да вършим ноември - декември - януари и февруари. В чии ръце ще гръмне рецесията дори няма значение. Ще пострада народа, ще пострадат големи маси. Няма никакво наслаждение в това да си министър председател ". Това съобщи на ексклузивен брифинг в Министерския съвет премиера Бойко Борисов след проведения Коалиционен съвет, на който ръководещите от ГЕРБ и " Обединени патриоти " разискаха настоящата обстановка в страната и търсят решение на политическата рецесия.

Както стана ясно нощес, Борисов изиска три министерски оставки - на вътрешния, на икономическия и на финансовия министър. Днес Горанов, Младенов и Караниколов би трябвало да ги подават. 

" България е правова страна и се движими по правила! Депозирани са при мене оставките на трима министри. Сега и те бяха горе и ги изслушахме доста деликатно. Действително имат огромна поддръжка и всеки един от тях е приключил значими за страната неща ", сподели още Борисов. 

" Обсъдихме настоящата обстановка в страната и в София и се обединихме към няколко решения - обединението резервира своята непоклатимост и в този състав ще продължи ръководството на страната до края на мандата. Решихме, че най-сериозният въпрос, който би трябвало да решим е при започване на идната седмица - разискването и отхвърлянето на претенции избор на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия. Кадровите решения в кабинета да се занимаваме с възможни промени в състава, след превъзмогването на вота. Консолидирани сме за отменяне на вота, по-късно ще обсъждаме другите промени, претенции на оставки за състава на изпълнителната власт ", разяснява на собствен ред Валери Симеонов. 

Премиерът подчертава, че ще активизират партиите в обединението, с цел да преодолеят вота на съмнение. Най-гротескното е партия като Българска социалистическа партия да желае избор на съмнение. Мотивите им са изсмукани от пръстите, разяснява Борисов.

" На вота би трябвало да покажем, че ръководещата коалиция си има своето болшинство в Народното събрание и тогава, в случай че желаят и милеят за страната, и опозиционните партии би трябвало да кажат по какъв начин виждат минаването през тази икономическа рецесия и здравна, която ще се зададе. Христо Иванов с кого ще ръководи или единствено отново прави черната работа на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, с цел да могат да съборят ГЕРБ и Обединени патриоти, с цел да дойдат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", попита Борисов. 

Очаквайте детайлности! 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР