Ще ни повярвате ли, ако ви кажем, че изборът ни

...
Ще ни повярвате ли, ако ви кажем, че изборът ни
Коментари Харесай

Избираме любимото си червило според характера си

Ще ни повярвате ли, в случай че ви кажем, че изборът ни за червило е обвързван с характера ни? Сега психолози откриха какво тъкмо значи всеки цвят.

Всички знаем по какъв начин верният колорит червило може напълно да промени метода, по който наподобява и се усеща една жена. Това в действителност се дължи на това какъв брой то си съответствува с характера на дамата, която го носи. Ето какво споделиха психолозите във връзка с връзката сред цвета на макияжа и личността на дамата, която го носи.

Червено червило

Няма да видите жена, която се усеща неуверена в себе си с този цвят. Той е основан за тези, които не се тормозят да покажат темперамент и да се опълчат против другите.

 Избираме обичаното си червило съгласно характера си

Лилаво червило

Този цвят е сходен на аления, само че в по-лек вид – той е за дами, които са уверени в себе си, знаят какво желаят и по какъв начин да го получат, само че не желаят да карат останалите да се усещат застрашени.

Искрящо розово

Това е цвят за безконечните девойки – тези, които не се тормозят да се забавляват и обичат да бъдат себе си.

 Избираме обичаното си червило съгласно характера си

Светло нюд червило

С него можем да се появим за всеки мотив, този цвят е гальовен, само че и изтънчен, подобаващ за публично събитие, вечер с приятелки, както и за офис.

Металически бляскав колорит

Това е червилото за бунтарките и тези, които желаят да покажат на света, че са разнообразни. Те може да са на празненство или на разходка из града и отново да се открояват измежду тълпата.

Наръчник за самочувствие в сезона на роклите и късите поли

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР