Ще настоявам да не се промени координацията между европейските институции.

...
Ще настоявам да не се промени координацията между европейските институции.
Коментари Харесай

Борисов: Много от партиите се опитваха да използват политически бруталния случай с Виктория

Ще упорствам да не се промени координацията сред европейските институции. Няма по какъв начин да се подготвим за вид, в случай че няма договорка за Брекзит. И в Съединени американски щати се готвиха за урагана Майкъл, само че стотици са изчезнали. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който дойде Брюксел за постоянното съвещание на Европейски Съюз.

" Не мога да предизвестя изхода на този съвет в този момент. Едно огромно " Извинявай " от всички, тъй като въз основата на подправени изявления се направиха мнения за България ", сподели още той.

" Мисля, че в този момент всички ще си пуснат туитове. В отбраната на Орбан, споделих, че за някои негови изявления съм бил срещу ", добави Борисов.

" Да не дублирам упреците ми към него. Много от партиите се опитваха да употребяват политически бруталния случай с убийството в Русе. Имаше огромно извинявай и от страна на Вебер, и от другите сътрудници ", съобщи Борисов
" Ние имаме съдружно съглашение, в което ясно е написано какво би трябвало да вършим четири години. В обединението „ Обединени патриоти " си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм осведомен, нито ми е работа да съм осведомен ", съобщи министър председателят.

„ Отделно преди два или три дни господин Сидеров беше с мен с Николай Бареков в Министерски съвет, през днешния ден приказвах един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по тематиките, по които им какво да вършим дружно ", сподели още той. „ Оттук нататък, те към този момент толкоз ежедневни станаха техните разногласия, че не намирам за забавно даже да ги разясня "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР