Ще напусне ли Ботев (Пловдив) Колежа? Това започнаха да се

...
Ще напусне ли Ботев (Пловдив) Колежа? Това започнаха да се
Коментари Харесай

От Ботев разкриха дали напускат Колежа

Ще напусне ли Ботев (Пловдив) " Колежа "? Това започнаха да се питат всички почитатели на " канарчетата ", както и на българския футбол, откакто в медийното пространство се завъртя новината, че от клуба обмислят пренасяне, даже овакантяване на Пловдив поради недоразумение с Общината.

Причината, която се акцентира, е, че Ботев не е получил позволение от Общината да отвори клубен магазин на територията на " Колежа ", който е благосъстоятелност точно на Общината.
 Ботев (Пд) напуща със скандал
Ботев (Пд) напуща със скандал " Колежа "?

Ето каква е повода

Стадион " Христо Ботев " е общинска благосъстоятелност, която е дадена на ПФК Ботев Пловдив чартърен против цената от 5549 лв. на месец.

От клуба обаче желаят да имат личен съвременен феншоп на територията на стадиона за последователите на тима, само че от Община Пловдив не разрешават това да се случи.

Наскоро имаше напрежение сред клуба и Общината поради поръчката от ЦСКА точно стадион " Христо Ботев " да бъде авариен вид за мачовете на " алените " от европейските клубни шампионати.

" Разочаровани и сюрпризирани сме, че никой не потърси нас за мнение по този проблем ", показаха в своя позиция от " жълто-черния " клуб тогава.
 Сблъсъкът за Суперкупата ще се играе на
Сблъсъкът за Суперкупата ще се играе на " Колежа "

Ето детайлности

Колегите от " Спортал " потърсиха изпълнителния шеф на Ботев Алексей Киричек за отговор на въпроса: " Ще напусне ли Ботев (Пловдив) " Колежа "? Един от най-важните хора в клуба нито удостовери, нито отхвърли информацията, с цел да успокои почитателите, а реши да резервира безмълвие.

Екипът ни научи, че при започване на идната седмица следва значима среща сред Общината и Гражданския съвет за дотъкмяване на стадион " Христо Ботев ". От съвета през миналата седмица входираха шест претенции. Според тях те са жизненоважни за стадиона, с цел да може той да получи категория 4 на УЕФА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР