Ще направим всичко възможно с колегите от МВР да не

...
Ще направим всичко възможно с колегите от МВР да не
Коментари Харесай

Гешев обяви, че няма да допусне да се върнат мутренските времена и отправи закана

Ще създадем всичко допустимо с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи да не се връща това, което наричахме ”мутренски времена ”. И в случай че някой си мисли, че сме при започване на 90-те години, ще разбере, че не сме по сложния метод.
Това съобщи пред публицисти основният прокурор Иван Гешев., на чиято територия сега протича профилирана интервенция, обвързвана с изгубването на Янек Миланов.
 Специализирана полицейска интервенция в Дупница - евентуално поради липсващ преди месец мъж Специализирана полицейска интервенция в Дупница - евентуално поради липсващ преди месец мъж
Дупница е блокирана от полиция и жандармерия. Проверяват се автокъщи, магазини. На място има чиновници на Отряда за антитероризъм. Вси...
" Капланов е арестуван и има качеството на обвинен по друго досъдебно произвеждане ", съобщи Гешев, само че отхвърли да даде детайлности. По думите на Гешев служителите на реда са готови да останат и няколко дни, до момента в който не се претърси цялата повърхност и не се извършат всички вероятни мероприятия.
" Поех ангажимент към брата на изчезналото лице. Предстои сериозна работа на територията на град Дупница. Това е единствено началото, увери той.
. От началото на август Янек е разгласен за търсене. Преди няколко дни по следствието беше арестуван Васил Капланов – Каплата, който за последно е бил с него.
Иван Гешев разяснява и публикуваните през вчерашния ден от немското издание " Шпигел " изказвания, че има българска диря в отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални:
 Арести в Дупница откакто се разшумя за липсващ от 1 месец мъж Арести в Дупница откакто се разшумя за липсващ от 1 месец мъж
Специализираната акция край Дупница, обвързвана с изгубването на Янек Миланов, продължава. Задържани са 4 лица, съобщи БГНЕС. На място...
" Ако немските сътрудници се интересуват от нещо, ще отговоря на всички въпроси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР