"Ще ми се политическият сезон на парламента да остане встрани

...
"Ще ми се политическият сезон на парламента да остане встрани
Коментари Харесай

Александър Ненков: Новият сезон на НС няма да остане встрани от политическата битка за кметове

"Ще ми се политическият сезон на Народното събрание да остане настрана от политическата борба за кметове на обитаемоте места, само че допускам, че идващите няколко месеца това ще дефинира и държанието на политическите групи в Народното събрание, макар че предстоят доста съществени законопроекти, които би трябвало да бъдат признати, в това число и Държавният бюджет ". Това сподели пред БНР Александър Ненков, народен представител и ръководител на ПГ на ГЕРБ.

По думите му Законът за бюджета е най-важният закон пред ръководещите: "Няма спор, че приходите на българите би трябвало да бъдат увеличавани, само че не за сметка на задлъжнялост, а въз основата на стопански индикатори ".

В предаването "Преди всички " по стратегия "Хоризонт " той разяснява предизборната конкуренция в София сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

"От шестте точки, оповестени от Манолова, единствено една се отнася за София, всичко останало е като за парламентарни избори, нещо, което един кмет на град не може да свърши, даже и да желае ".

Ненков изрази убеденост претендентът на ГЕРБ за кмет на столицата да завоюва още на първи тур и означи това, което Йорданка Фандъкова уточни за смяна в екипа си, като подготвеност за търсене на решение на доста от проблемите с нова сила.

Според депутата няма да се отрази на акцията на ГЕРБ неналичието на Цветан Цветанов, "макар че той постоянно е бил доста предан на тази работа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР