Ще ме щракнеш, ама друг път! Така звучи посланието, което

...
Ще ме щракнеш, ама друг път! Така звучи посланието, което
Коментари Харесай

Тиксо пиниз: Моторист в Пловдив се облицова с лента! Какво го чака, ако го спипат?

Ще ме щракнеш, но различен път! Така звучи посланието, което насочва задочно моторист в Пловдив, който " новаторско " е облепил регистрационния номер на мотоциклета си с тиксо. Адресатът – органите на Министерство на вътрешните работи, несъмнено. От друга страна, нарушителят не остана неусетен от читатели на TrafficNews.bg, които съумяха да го фотографират.

``
реклама

Изненадващо, макар че въпросното тиксо защищава моториста от доста съществени следствие при нарушаване - неспособност за засичане с камери, както и при възможна гонка или случай неналичието на опция за идентифициране на транспортното средство, то по закон санкцията е единствено 50 лева

Според Закона за придвижване по пътищата на такава финансова глоба предстои всеки, който ръководи транспортно средство с неразбираем или закрит по какъвто и да е метод регистрационен номер. Многократни са случаите, когато се обръща внимание на водачи със мощно нечисти табели или пък неосветени през нощта. 

Мотористът от Пловдив обаче си е решил съществено въпроса с всевъзможни съществени последствия, поради че вероятността да бъде хванат и догонен (освен от спецзвеното „ Сигма “) е 1 на милион.

Хвърковатата чета на Министерство на вътрешните работи обаче занапред излиза на улиците след зимния сезон, та най-малко за малко нашият воин може и да се мисли за недостижим и невидим… на цената на една хартиена тиско лента и в краен случай угрозата от 50 лв..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР