ще комични ситуации очакват семействата в новия епизод на “All

...
ще комични ситуации очакват семействата в новия епизод на “All
Коментари Харесай

Мистериозен мъж преследва Елена в “All Inclusive“

ще комични обстановки чакат фамилиите в новия епизод на “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA. По време на занимателната им почивка изненадващо се появява тайнствен мъж, който демонстрира непредвиден интерес към Елена. В ролята на непознатия преследвач феновете ще видят обичания артист на няколко генерации българи – Антон Радичев.

Той се завръща към телевизионната комедия с доста любопитна роля, писана особено за него. Героят му стартира да следи изкъсо всяка стъпка на бременната жена, само че няма да остане неусетен задълго. Каква е повода да преследва Елена и какво желае от нея?

Щурата война сред Хаджикосеви продължава с цялостна мощ, като този път залогът е изтънчено събитие, проведено в хотела – сляпа дегустация на специфични виновност от избата на комплекса. Парушев и Елица са поканили значим посетител – известния сомелиер Серж Иванов, който би трябвало да впечатлят непременно.

Елена и Марияна са твърдо решени да оказват помощ за организацията на цялото начинание, солидарни с тъгата на Елица. Но мъжкият лагер не спи – Христо, Пламен и Емил кроят демоничен проект за противопоставяне за да осуетят дегустацията. Мъжете или дамите ще имат повече триумф в борбата, ще стане ясно този петък.

Зараждащите се другарски връзки сред Надя и рапъра Криско са застрашени, когато в общественото пространство излиза публикация с изказване, че младото момиче има връзка със звездата. Разкрит е и текстът на най-новата му ария, която той е споделил само с нея. Рапърът е доста отчаян – не е очаквал такава постъпка тъкмо от Надя.

Но кой е виновен за приключването на информацията и ще завърши ли другарството посред им, още преди да е почнало?

Родителите на Сашко са доста ядосани, когато схващат, че синът им е избягал скрито от Царево и е пътувал самичък сам от морето до Велинград. Елена и Пламен желаят да дадат урок на детето си, с цел да му покажат, какъв брой рисково нещо е направил.

Ще го санкционират ли за безразсъдната постъпка, която изплаши всички или ще подхващат различен неочакван ход?

Не пропускайте новите епизоди на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР