Ще използваме всички средства, за да защитим Русия - това

...
Ще използваме всички средства, за да защитим Русия - това
Коментари Харесай

Путин обяви частична военна мобилизация в Русия

Ще използваме всички средства, с цел да защитим Русия - това не е блъф, съобщи съветският президент Владимир Путин в предавано по малкия екран послание, съобщи ТАСС.

Срещу нас " стартира и нуклеарен шантаж. Става дума освен за поощрявания от Запада обстрел на Запорожката АЕЦ, който основава заплаха от нуклеарна злополука, а и за изявления на някои високопоставени представители на водещи страни от НАТО за опцията и допустимостта за потребление против Русия на оръжие за всеобщо поразяване, на нуклеарно оръжие ", сподели Путин.

" На тези, които си разрешават такива изказвания във връзка с Русия, желая да напомня, че нашата страна също разполага с разнообразни средства за поразяване, а по някои съставни елементи и с по-съвременни средства от тези, с които разполагат страните от НАТО. И при опасност за териториалната целокупност на страната ни, ще използваме всички налични средства за отбраната на Русия и на нашия народ. Това не е блъф ", акцентира съветският водач, написа Българска телеграфна агенция.

В рамките на днешното си послание съветският водач разгласи частична военна готовност в Русия.
       View this post on Instagram                      
A post shared by Vladimir Putin Владимир Путин (@leadervladimirputin)

Той посочи, че мобилизацията ще обхване единствено жители от запаса и най-много тези, които имат опит.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР