ще изненадат зрителите от 24 октомври в 18.00 ч. по

...
ще изненадат зрителите от 24 октомври в 18.00 ч. по
Коментари Харесай

Колоритни участници срещу звезди в специалните „НеСемейни войни“ по NOVA

ще изненадат феновете от 24 октомври в 18.00 ч. по NOVA. Няколко подбрани тима, образувани от обичани участници в шоуто, ще се изправят против четири звездни тима. Съревнованието ще бъде извънредно оспорвано, със състезателен хъс, мощен глас и в разнообразни функции, a участниците ще поднесат мощни страсти, непредвидени отговори и доста развлечение.

В първите пет игри присъединяване ще вземат комедиантите от „ Ала-Бала “ и „ Ангелите на Ники “. В тима на „ Ала-Бала “ ще забележим Тони, Дидо и Миро , които ще разчитат на поддръжката на чаровната Александра Богданска (вече Петканова), известният водещ Насо и приятелите им Тошко и Сисо .
Отборът на „ Ангелите на Ники “ е събрал четири дами. Техен капитан е артистът Ники Станоев , а неговите „ ангели “ са Яна Огнянова, Райя, Цвети и Надя.
 НеСемейни войни NOVA
Всеки един звезден тим ще се изправи в две следващи борби против изявили се в предходни епизоди атрактивни участници на „ Семейни войни “, които този път се събират в общ тим - по-силни и подготвени за победа от всеки път. В последната пета борба двата звездни тима ще премерят сили между тях.-->
 НеСемейни войни NOVA
В идващите пет епизода следва да забележим играта на „ Футболисти “ и „ Поп фолк “. Във футболния тим ще се срещнем с легендите Емил Велев – Кокала, Божидар Искренов - Гибона, Емил Кременлиев, Радостин Кишишев, Славчо Тошев и Иво Георгиев . В тим „ Поп фолк “ на сцената на предаването ще се изявяват Ивелина Колева, Валя, Магда, Соня Немска и Юнона.
 НеСемейни войни NOVA
Тези два специфични тима ще имат по две следващи игри против колоритни фамилии, добре познати от предаването „ Семейни войни “. След присъединяване си против фамилиите и този път двата звездни тима ще се изправят един против различен в съдбоносен дуел за успеха.
 НеСемейни войни NOVA
Не пропускайте специфичните. След десетте специфични епизода, предаването продължава с нова доза „ Семейни войни “, в които всеки ден един тим печели плакет на шоуто.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР