Ще издържим до края на февруари, когато ще влезем в

...
Ще издържим до края на февруари, когато ще влезем в
Коментари Харесай

Тома Биков: Всеки, който загуби нещо, твърди, че за това е виновен ГЕРБ

" Ще издържим до края на февруари, когато ще влезем в предизборна акция. Избор на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е, че не влизат в Народното събрание. Хората имат право да стачкуват, само че митингът изчерпа силата си. Това не значи, че в България всичко е наред и умерено ", сподели депутатът от ГЕРБ в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
" Различните политически сили и митингът се трансфораха в ранно почнала предизборна акция. Това също е фактор за привършване на силата. Това не е непримиримост от страна на ГЕРБ ", безапелационен е Биков. " Нашата цел е България да има подсигурен бюджет и ограничения за потърпевшите от рецесията и това е отговорност. Ние предлагаме Велико национално заседание и план за нова Конституция, тъй като такава е процедурата. Така и протестиращите ще имат терен да прокарат тежненията на политическите обединения, които ги поддържат. Длъжни сме да опитаме. Опитът за мажоритарно гласоподаване се базираше на традиция от предходното Народно заседание. Редно ли е 35-ото от 1987 година Народно заседание да предлага Конституция и тя да е законна, а настоящето Народно заседание да е нелегитимно с предлагането си за главен закон. Великото национално заседание е поле, където политическите партии да осъществят концепциите си ", подчертава Биков.
 Тома Биков: Ако не се съберат 160 гласа, държавното управление ще доизкара мандата си Тома Биков: Ако не се съберат 160 гласа, държавното управление ще доизкара мандата си
" Една оставка крие опасности за икономическата обстановка в страната, която ще се усложни, в случай, че няма да бъдат признати актуализа...
Приемаме машинното гласуваме, с цел да подсигурим гласуването като цяло, само че оставяме и хартиените бюлетини, с цел да не се откажат повече хора. Биков разяснява и мъртвите души в изборните описи, като това съгласно него е недостатък на демократичните процедури отпреди 30 години. ГЕРБ ще предложи собствен претендент за ръководител на ЦИК, удостовери Биков. " Всеки, който загуби нещо, твърди, че за това е отговорен ГЕРБ, даже представители на Българска социалистическа партия ни упрекнаха за избора на Корнелия Нинова. Ние поздравихме Радев, когато завоюва изборите, и напуснахме. Ние можем да одобряваме загубите, сподели Биков.
С Изборния кодекс не тупаме топката, вкарахме го от първия ден, ще изчакаме и ветото на Радев, разяснява още Биков. Според него Европейският парламент е като българския парламент. Затова ГЕРБ има поддръжката на Европейската национална партия. Няма нито един сигнал за отдръпване поддръжката на Манфред Вебер. Тези клюки съгласно Биков се подхранват от български източници. Не мисля, че хората към Цветан Цветанов са способни да създадат нещо съществено на избори, завърши Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР