Ще издам заповед за пълна проверка по всички аспекти на

...
Ще издам заповед за пълна проверка по всички аспекти на
Коментари Харесай

Премиерът: Ще проверим Южен поток, защото Путин влияе с корупция в нашия регион

" Ще издам заповед за цялостна инспекция по всички аспекти на " Южен поток “, съобщи при започване на държавното съвещание министър председателят Кирил Петков.

Причината – съгласно западните сътрудници на България корупцията е главен инструмент за въздействие на Владимир Путин в нашия район и в Европа.

" Този вид планове са тъкмо за това, което се приказва когато корупцията се употребява за инструмент по външна политика от страна на Путин “, разясни още министър председателят.

" Както към този момент знаете договорихме два кораба за юни, които ще дойдат на цени, които са доста по-добри от тези на европейските пазари и от цените на " Газпром “, сподели Кирил Петков за договорката ни със Съединените щати.

Той добави, че за дълготрайни доставки топката е в полето на Министерство на енергетиката, които ще продължат договарянията. " За нас е най-важно да имаме най-хубавите цени, най-сигурните доставки и това беше една голяма победа “, сподели Петков.

Премиерът приказва също за огромен прогрес в намирането на заместващи F-16 самолети като опция поради това, че има закъснение на доставките. " Министърът на защитата продължава с намирането на тези заместващи мощности по този начин, че българското небе да остане предпазено “, добави Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР