„Ще изчакаме цифрите – надяваме се народът да е в

...
„Ще изчакаме цифрите – надяваме се народът да е в
Коментари Харесай

„Изправи се! Мутри вън!“: Бойко си отиде, сега започна трудното

„ Ще изчакаме цифрите – надяваме се народът да е в Народно събрание, а не пред стените му. Мисля, че завърши митингът, тъй като времето на този човек – Борисов, свърши “. Това съобщи Арман Бабикян от „ Отровното трио “ и „ Изправи се! Мутри вън! “ в студиото на „ Новият парламент – силата е в твоя глас “.

Неговият сподвижник юрист Николай Хаджигенов също е безапелационен, че „ Бойко си отиде “, само че също желае да изчака окончателните резултати от вота. Това обаче не значи, че ще стачкуват още веднъж, в случай че не са удовлетворени от резултата.

„ Суверенът беше изцяло явен. Повече не е допустимо да се приказва за кабинет „ Борисов 4 “. Поздравявам българите, че не се уплашиха от ковид и натиска и излязоха дас гласоподават “, съобщи Мая Манолова.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Получихме доста сигнали за следен и платен избор. Предупреждаваме Михаил Константинов да брои гласовете вярно, ще сме подготвени преди него “, добави Манолова.

Тя поздрави „ Демократична България “ и „ ИТН “ за изборния резултат.

„ Не бих поздравявал никого, тъй като сложното в този момент стартира “, съобщи пък юрист Хаджигенов.

Що се отнася до вероятните обединения в идващия парламент, Бабикян сподели: „ Разговорът с тези политически сили („ Демократична България “ и „ ИТН “ – бел. р.) сме го почнали преди Нова година. Обикаляхме централите на тези партии, а те ни споделиха да изчакаме да забележим кой ще влезе в Народното събрание “.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Нашата коалиция наподобява на минимодел на това, което в този момент би трябвало да преживеем като максимодел в новия парламент. Някои хора би трябвало да стъпят на егото си “, добави Бабикян.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Премахването на герберщината е по-важно от идеологиите “, съобщи юрист Николай Хаджигенов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР