Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат утре, преди от Демократична

...
Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат утре, преди от Демократична
Коментари Харесай

Христо Иванов изказва благодарности във Фейсбук

Ще изчакаме окончателните резултати да дойдат на следващия ден, преди от " Демократична България ” да разясняваме изборите всъщност. Днес обаче желая да благодаря на всички, които не останаха безразлични към ориста на България и отидоха до урните. Още по-голяма е благодарността ми към тези, дали своят вот с разсъдък и грижа за страната ни и избрали да ѝ дадат късмет да излезе по-силна от рецесиите. 

Това написа във Facebook съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Благодаря на всеки, надмогнал страховете и терзанията си, с цел да гласоподава с мисъл за бъдещето и развиването на България, без да има гаранцията, че избраниците му ще бъдат измежду огромните спечелили. И тук е моментът да кажа, че след тези избори, до които неведнъж предупреждавахме, че не трябва да се стига, получаваме още по-фрагментиран парламент. И, за жалост, идва ред всички да платим цената за политическата непредвидливост, тласнала страната ни към следващите предварителни избори и пропуснала опцията за навременно обединяване на партиите на смяната.

Искам да благодаря и на сътрудниците ни в " Демократична България ” - ДСБ и Зелено придвижване - за взаимната ни работа в тази четвърта поредна акция в границите на 18 месеца. Зад резултатите на обединението стои трудът на щабове и локални организации на всички места в страната.

Благодарност и към тези от претендентите, борили се за доверие в четвърта поредна акция. Благодаря и за смелостта на влезлите в редиците ни за първи път в този толкоз сложен за страната миг. Тази човешка резистентност, тази храброст - това е същинският капитал на България. Докато има честни и добросъвестни хора, подготвени да минат през месомелачката на българската политика, страната ни ще има късмет да скъса с порочния модел, задушаващ развиването ѝ от години.

Специална благодарност желая да изкажа и на донорите, които припознаха в работата ни насъщни за България политики и ги поддържаха както финансово, по този начин и с времето, експертизата и уменията си. Без всички Вас сме заникъде! Благодаря Ви!

Благодаря и на нашите представители в секционните изборни комисии, както и на всички, присъединили се в Операция " Турция ”, проведена от платформата ни за почтени избори " Ти броиш ”. Нашите пазители на вота в Турция сполучливо попречиха голям брой опити за изборни измами в секциите там. Благодаря Ви за смелостта! Благодаря от сърце и на правния щит на " Ти броиш! ”, който неуморно обработва сигнали за нередности и оказва поддръжка на представителите ни в секциите.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР