Ще искаме в бюджета да бъде записано поименно за общините

...
Ще искаме в бюджета да бъде записано поименно за общините
Коментари Харесай

Борисов: Ще искаме в бюджета да бъде записано жизненоважното за общините

Ще желаеме в бюджета да бъде записано поименно за общините кое е най-жизненоважното. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, където през днешния ден ще се организира Национално заседание на партията. По думите му ГЕРБ ще гласоподава бюджета, в частта за общините, в случай че са записани неотложните планове.

„ Трябва да убедим нашите хора, че има смисъл да стоим в тази сглобка. Евроатлантическите неща ги свършихме “, съобщи Борисов и добави, че към този момент е гласувано всичко, за „ да не може да мръдне България от евроатлантическата си ориентировка “.

По мотив плануваните средства за общините в проектобюджета на финансовото министерство, той разяснява: „ Защо да е 1 милиарда за общините не мога да схвана при 200 милиарда БВП. Не виждам логичност в това “.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че кметовете от неговата партия няма да подвигат налозите в общините. „ Каквото сме дали обещание, това си изпълняваме “, сподели Бойко Борисов.

На националното заседание днесГЕРБ ще взема решение дали да продължи поддръжката си за ръководството. Ще участват всички определени кметове на общини, регионалните ръководители на партията и парламентарната група.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР