Ще имаме все по-фрагментирани парламенти. Трябва да свикнем на избори

...
Ще имаме все по-фрагментирани парламенти. Трябва да свикнем на избори
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Очаквам догодина коалиция между "Демократична България", БСП и Слави

Ще имаме все по-фрагментирани парламенти. Трябва да свикнем на избори на всеки две години, както и на повече безпринципни обединения. Очаквам следващата година да видя държавно управление на малцинството- коалиция сред " Демократична България " и Българска социалистическа партия, подкрепена от Слави Трифонов, тъй като всички ще се съюзят против ГЕРБ. Това сподели политологът доцент Стойчо Стойчев пред bTV.
Той счита, че министър председателят Борисов е направил поръчка, че ще се отдръпна и ще се занимава единствено с партията си.

" Той направи доста за България, мъчно можем да кажем с лека ръка, че нищо не е било. Грешката на Борисов беше към пренебрежителното му отношение към враговете му ", изясни политологът.

Според него в Деня на Съединението на никого не му е до празник. " Разделението е толкоз огромно, че сме се докарали до неспособност да живеем дружно. Много дълъг път ще би трябвало да извървим, с цел да възстановяваме отношението си. Живеем в нов Вавилон ", сподели още той.

По думите му няма революционна конюнктура в страната.

" В България най-движещата сила в България е омразата. За излагане постоянно има време и пространство в България ", добави доцент Стойчев.

" Много се спекулира с това, което стана при " Ситняково ". Оказах се там, тъй като колоната там ни изведе. Нямаше алтернатива да обърна без да основа причина от ПТП. В един миг момчета пристигнаха към мен, други ме разпознаха и почнаха да крещят. Аз съм политолог на всички политици, с всички съм еднообразно доброжелателен, тъй като те са полето, което аз проучвам. Дойде служителя на реда и ми сподели да обърна и като почнах да давам обратно с колата, две момчета почнаха да ритат колата. Впоследствие акцията при психиатричната болница беше пърформанс от моя страна ", заключи политологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР