Ще имаме около 20 областни града. Тази прогноза за ГЕРБ

...
Ще имаме около 20 областни града. Тази прогноза за ГЕРБ
Коментари Харесай

Целта на ГЕРБ – 20 областни града

Ще имаме към 20 регионални града. Тази прогноза за ГЕРБ на локалните избори направи депутатът от ръководещата партия Тома Биков в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3.

ВИЖ ОЩЕ: Цветанов сипа катран в изборите на ГЕРБ

В Пловдив излизаме с нов претендент, което е сигнал за смяна в града. Включително Славчо Атанасов завоюва като общ член на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация, разяснява Биков. Според него не би трябвало да се подценява нито един град. Няма извоювани избори сега. Във всеки град може да загубим изборите, в случай че не поставим съответните старания. Не е казано, че ще спечелим. На тази база бих споделил, че ще имаме към 20 регионални града. Ако би трябвало да приказваме за отлив - в доста градове кметовете на ГЕРБ ръководят 2 или 3-ти мандат. Тези кметове си знаят дали се усеща тежест. Смятам, че ще бъде препотвърдена поддръжката, съобщи депутатът.

Кандидатите ни обичайно се излъчват по един и същи метод. Има номинации в локални структури, които се утвърждават в комисия и от премиера Борисов. ГЕРБ и Бойко Борисов усещат доста добре динамичността на времето и измененията. Промяната е нещо, което прави партията мощна. Ние се променяме от своето основаване, нямаме неподвижен интервал, безапелационен беше Биков.

Фандъкова превъзхожда Мая Манолова с това, че може очевидно да покаже какво е направила, в това число и с нейните неточности, които са неизбежни. По нейно време София се развива с едни доста положителни темпове. Нищо, което е направила, не е влошило обстановката. Тези, които бяха огромните критици в този момент са претенденти за кметове. Фандъкова има сериозен опит като кмет и проблемите, които имаше преди 10 години са значително решени. Сега има нови спънки, които предстоят да бъде решени, заключи Биков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР