Ще имаме ли безплатна за всички Спешна помощ по въздух?Ролята

...
Ще имаме ли безплатна за всички Спешна помощ по въздух?Ролята
Коментари Харесай

Ще имаме ли безплатна за всички Спешна помощ по въздух?

Ще имаме ли безвъзмездна за всички Спешна помощ по въздух?

„ Ролята на служебното държавно управление е да приготви изборите.

Тогава имах задачата да се оправя коронавирус рецесията, тъй като тогава още бяхме в извънредна епидемиологична обстановка и с концепцията нещо малко да помогнем за тези 3 месеца, които ни предстояха в опазването на здравето.

В тези към този момент 7 месеца, мога да ви кажа, че проблемите, които ние взехме решение като служебно държавно управление, особено в опазването на здравето са доста “,

това съобщи в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия министърът на опазването на здравето Асен Меджидиев.

„ Направихме много и аз се гордея, че направихме неща, които някои постоянни кабинети не са ги правили “, добави той.

„ Коригирахме възнагражденията на незабавната помощ, коригирахме възнагражденията на РЗИ. Спешната помощ по въздуха – преди 2 седмици подписахме с италианската компания за 6 хеликоптера, първият ще бъде получен на 15 декември. Това са старания на цялото държавно управление и в действителност ще имаме незабавна помощ по въздух, която ще бъде безусловно безвъзмездна за всички българи “, добави здравният министър.

„ Уточняваме площадките, където ще може да се каца. Уточнихме хангарите, където ще бъдат ситуирани тези хеликоптери. Първоначално ще бъдат основани в Долна Митрополия и на „ Враждебна “. Отделно във всички огромни болнични комплекси подосигуряваме хеликоптерни площадки за кацане “, каза Меджидиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР