Ще има значителна средна и висока облачност. Минимални температури между

...
Ще има значителна средна и висока облачност. Минимални температури между
Коментари Харесай

Интересно явление днес над страната ни


Ще има забележителна междинна и висока облачност. Минимални температури сред 15° и 20°. Отново ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°. 

Над планините ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, по високите елементи на Рила и Пирин мощен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 24°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието също ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от изток. Максимални температури на въздуха: 23°-28°. Температурата на морската е 14°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферата над страната ни от няколко дни е наситена с прахуляк от пустините на Северна Африка, демонстрират данните на Гръцката метеорологична работа. Облакът от тънък пясък е обхванал България, Сърбия, Гърция и други балкански страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР