Ще има засилен мониторинг по време на подготовката за началото

...
Ще има засилен мониторинг по време на подготовката за началото
Коментари Харесай

КЗП обеща засилен мониторинг преди началото на учебната година

Ще има засилен мониторинг по време на подготовката за началото на образователната година. Това сподели Димитър Маргаритов, ръководител на КЗП, по време на конференция на Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) във връзка акциите, по които институцията ще прави тематични инспекции през есента.
„ Това е значимо, тъй като когато хората бързат да приготвят своите деца за учебно заведение, доста търговци съумяват да пласират своите артикули на по-висока цена от естествената. За това насочвам зов към търговците да не лъжат, тъй като както видяхме мината година, ги хващаме “, изясни той.
Маргаритов посочи още, че през есента ще продължи и мониторингът във връзка с активността на застрахователни организации и банки, с цел да се намерения за облекчение във връзка с взаимоотношенията им с потребителите. „ Трябва да търсим на практика решения за хората, които да бъдат една добра процедура в работата им с институции и търговци. Трябва да мислим и за това по какъв начин да образоваме потребителите “, сподели той, представен от Фокус.
Маргаритов изясни, че есенно-зимния сезон е сезон, в който има доста промоции и предвид на това ще има засилени наблюдения. „ Още по-добра съгласуваност с сътрудници от други институции ще имаме и по време на зимния туристически сезон “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР