Ще има забавяне на бюджета, но това няма да е

...
Ще има забавяне на бюджета, но това няма да е
Коментари Харесай

Костадинов: Ще има забавяне на бюджета, но това няма да е безпрецедентно

Ще има закъснение на бюджета, само че това няма да е невиждано. Ние приехме бюджета за 2023 година преди два месеца и половина, което в никакъв случай не се е случвало в историята на България, даже по време на война. Това разяснява пред публицисти, ръководител на парламенатрната група " " във връзка изключителното съвещание на бюджетна комисия и проекторешението за удължение периодите за внасяне на бюджета за следващата година. Костадинов разяснява, че даже по време на първата и втората международна война, когато сме били в зона на дейни военни дейности, не е имало закъснение на приемането на бюджета. Това се случи тази година един път, явно е, че тези хора нямат проблем да го създадат още един път, разяснява депутатът. 

Относно митингите на миньори и енергетици, Костадинов съобщи, че би трябвало да се затворят безусловно всички пътни артерии в България, тъй като по думите му това, което желаят да създадат ръководещите, е " да унищожават българската стопанска система и енергетика ".

Костадинов съобщи, че от " " няма да поддържат това проекторешение, което планува затваряне на въглищните мощности най-късно до 2038 година Това е просто горна граница, само че долна няма. Ние сме изрично срещу приключването на българската въглищна енергетика, съобщи Костадинов. 

Той разяснява, че акцията за локалните избори на процедура към този момент е почнала, а настройката на " "  е да завоюва оптимален брой кметски места, добави Костадинов. 

В началото на своя коментар още веднъж повдигна въпроса за Руската черква в София и експулсираните свещеници. Според него в България постъпателно се прокарва украински сюжет. Акцията против Руската черква е първото нещо, от което ще последват останали събития, като крайната цел е конфискация на Руската черква, съобщи депутатът. Според него този акт ще докара до разкъсване на връзките сред българската и съветската черква, по този начин както били скъсани връзките сред Руската черква и Украинската православна черква след конфискацията на доста парцели в Украйна, измежду които Киево-Печерската лавра - знак на съветското православие и покръстването на Киевска Русия. Костадинов изрази безпокойство от втори църковен ерес в нашата черква сходно на случилото се по време на държавното управление на Филип Димитров, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР