Ще има указания по-скоро за засилване на мерките за хигиена

...
Ще има указания по-скоро за засилване на мерките за хигиена
Коментари Харесай

Беседи и указания за учениците за коронавируса

" Ще има инструкции по-скоро за усилване на ограниченията за хигиена – това е, което можем да създадем на сегашния стадий. Да стартират идната седмица часовете с къса сказка и инструкции. По-често да си мият ръцете, по-често да се почиства – нормални ограничения за увеличение на хигиената. " Това сподели министърът на образованието Красимир Вълчев в изказване в Министерски съвет след изключително държавно съвещание по отношение на ковид, съобщи Агенция „ Фокус “.
Според него " не се постановат особени характерни инструкции. Това, което имаме към днешна дата, е ограничение на пътуванията с риск – по-специално Италия и Китай. По решение на родителите, учениците и учителите се анулират визити главно по „ Еразъм “ и други пътувания в други европейски страни, само че това е по тяхно предпочитание “, добави той.
По думите му към този момент няма случаи в учебни заведения и детски градини родители да стопират превантивно децата си от занимания поради терзания от ковид.
На въпрос какъв е рискът от оповестяване на втора грипна почивка, министърът на образованието уточни, че на всички места, където има епидемиологична обстановка, реакцията е своевременна след информация, подадена от районните здравни инспекции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР