Ще има реорганизация в ДПС след резултата от евроизборите, защото

...
Ще има реорганизация в ДПС след резултата от евроизборите, защото
Коментари Харесай

Илхан Андай: Резултатът на ДПС позволява да искат съучастие във властта

Ще има метаморфоза в Движение за права и свободи след резултата от евроизборите, тъй като той е слаб за партията. Групата на АЛДЕ в европарламента ще проучват дали Пеевски няма да придвижи абсурда от София към Брюксел, ще зависи и от листа на Доган с плюсове и минуси, дали той ще стане евродепутат. Това предвижда в предаването „ Тази сутрин” по bTV журналистът Илхан Андай.

По думите му резултатът на Движение за права и свободи разрешава да желае съучастничество във властта, само че не могат да го създадат през парадния вход, а би трябвало да се стегне организацията и по-късно да се върви към предварителни избори
Делян Пеевски още не е оповестил решението си за мястото в Европейския парламент Българите не са на отмора в Европа, а на гурбет, съобщи водачът на придвижването Карадайъ
„ Трябва да съберем в едно фундаментите, които наляха тези избори, и едно слово на Доган на рождения му ден преди два месеца. На тези избори се обрисуваха две Българии – едната е на твърдия електорат и тези, които живеят през бюджета. Другата е на хората, които са взели нещата в свои ръце – въртят бизнес, устоят фамилията си, една огромна част от тях са в Западна Европа. Голямата неточност на Движение за права и свободи през последните две години е, че не работеха с тези хора”, означи журналистът.

Той напомни, Движение за права и свободи са имали четирима евродепутати, само че те не са провели разговор и не са организирали срещи с българи в чужбина. „ Демократична България” с доста дребен запас организираха този разговор и завоюваха вота зад граница, разяснява още Илхан Андай.

Снимка: btvnovinite.bg

Две седмици преди вота Доган помоли за амнистия - по този начин един тип той си призна грешката с евролистата, означи Илхан Андай. По думите му в нея не са участвали представители на обичайните райони, където Движение за права и свободи е водеща мощ. В последните 10 дни Движение за права и свободи проработи на цялостни обороти и реализира този резултат - в процентно изражение той е доста добре, само че не е това което е трябвало да се реализира, означи Андай.

Доган на рождения му ден в словото отбелязва, че кметовете мислят за идващите избори през октомври и някак си, по тази причина им постанова норма да реализират толкоз гласове, колкото на последните избори.
Ахмед Доган пусна бюлетина за евровота (ВИДЕО И СНИМКИ) "Гласувах за мир, народна власт, приемливост. За по-достоен живот на всички ни в България ", съобщи Мустафа Карадайъ
Доган би трябвало да открие, кой му е хакнал портала за информация вътре в партията, тъй като има хора, които гледат повече личния си триумф в сравнение с груповото, означи още журналистът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР