Ще има още много изненади, каза президентът на Сърбия Александър

...
Ще има още много изненади, каза президентът на Сърбия Александър
Коментари Харесай

Вучич за аферата Рекет в Северна Македония: Ще има още много изненади

Ще има още доста изненади, сподели президентът на Сърбия Александър Вучич във връзка аферата " Рекет " в Северна Македония, съобщи Танюг.

" Не се меся във въпроси на други страни. По въпроса за прокурорите и назначенията извън /.../ приказките по какъв начин това ще избави всичко, най-после се избави с чанта " Луи Вюитон ", цялостна с пари ", сподели той, помолен да разяснява аферата и това, че някои малките екрани представяха забърканата прокурорка като " Ангел на Чарли ".

Вучич акцентира, въз основа на информации от добре осведомени италиански кръгове, че в този случай ще има още доста изненади.

" Зоран Заев през днешния ден схваща, че бях прав, когато говорех за избрани лица и за какво съм благополучен, че тези лица са надалеч от Сърбия и от мене ", сподели той, без да прецизира кого има поради, съобщи Българска телеграфна агенция.

Македонският шоумен Боян Йовановски, именуван Боки 13, е упрекнат в изнудване за милион и половина евро от предприемача Йордан Камчев в подмяна за освобождението му от арест, решение за което би трябвало да подпише ръководителката на Специалната прокуратура в Скопие Катица Янева.

Италианският вестник " Ла Верита " разгласява предходната седмица записи, в които се чува гласът на Янева, която няколко пъти разговаряла с Камчев. Споменато бе и името на премиера Зоран Заев. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР