Ще има нужда от компромиси, за да се състави правителство

...
Ще има нужда от компромиси, за да се състави правителство
Коментари Харесай

Румен Христов: Проевропейските партии да седнат на една маса за правителство

Ще има потребност от взаимни отстъпки, с цел да се сформира държавно управление след изборите през днешния ден, счита водачът на " Съюз на демократичните сили " (СДС) Румен Христов. Той упражни правото си на избор в Средно учебно заведение " Академик Емилиян Станев " в София, съобщи Българска телеграфна агенция.

Въпросът е дали проевропейските евроатлантически сили ще намерят опция да седнат на една маса. Надявам се да има държавно управление. От това има потребност България, добави Христов.

По думите му той е дал своя вот за ръководство, което да обезпечи една топла и спокойна зима. Управление, което да овладее цените, да подсигурява приходите на българските жители и да продължи с промените, тъй като България има потребност от тях. Не на последно място е и ориентацията на страната. Според мен тя е изрично проевропейска. Ние сме мощни по време на рецесии и считам, че това може да бъде изпълнено, сподели водачът на Съюз на демократичните сили.

Христов изрази вяра, че през днешния ден изборната интензивност ще е по-висока от тази на изборите предходната година. Всеки дефинира бъдещето си със своя глас, добави ръководителят на Съюз на демократичните сили.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР