Ще има коалиционен съвет и ще ги изговорим всички тези

...
Ще има коалиционен съвет и ще ги изговорим всички тези
Коментари Харесай

Борисов се съгласи на коалиционен съвет за субсидиите, не отстъпва от 1 лв. субсидия

Ще има съдружен съвет и „ ще ги изговорим всички тези работи ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов от Брюксел, който акцентира, че е задължен да се съобрази с съдружните си сътрудници.
" С една седмица ще забавим решението, толкоз години не е взето ", продължи Борисов и акцентира, че ГЕРБ ще пази предлагането за 1 лев дотация на глас, без да прецизира категорично или не ще има ли дарения от юридически лица без таван и дарения от държавни компании . И разгласи за " ревнивост " предложенията кой какъв брой пари да изхарчи за детски градини, за по-ниско Данък добавена стойност за храни, учебници, медикаменти. Припомняме, че Валери Симеонов засегна тематиката в публична позиция на НФСБ по отношение на партийните дотации, настоявайки, че в този момент говоренето в един глас с Движение за права и свободи е популизъм, а имало планувани такива ограничения в съдружната стратегия.
Лидерът на ГЕРБ не се съгласи, че днешното отсрочване на второто гласоподаване в пленарна зала за дотациите е крушение. И повтори, че " 2,5 милиона гласоподаваха за 1 лев ". " Те са царе на такива думи - в края на краищата по тази причина толкоз години съм министър председател, тъй като те постоянно са от горната страна ", обърна внимание и на Българска социалистическа партия министър-председателят.
Борисов се закани и да бъде направена графика, която да покаже кои години от Прехода са изгубени за България.
По въпроса с новия ръководител на Европейската комисия, Борисов не одобри спекулации вид Еманюел Макрон поддържа Ангела Меркел. " Моето мнение е, че партията-победител на европейските избори би трябвало да избере ръководителя на Европейска комисия ", сподели министър председателят. Той се възмути и, че не може публично издигнати претенденти от партиите да не може да станат ръководител на Европейска комисия, само че да може други хора от тези партии.
Борисов сподели и, че " възможностите на всички са еднообразно дребни ", като не пожела да разяснява дали Кристалина Георгиева може да стане ръководител на Европейска комисия. А за Brexit министър председателят разяснява, че занапред ще се вземат решение там нещата, тъй като в този момент следва и промяна на ръководството във Англия.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР