Ще има четвърта вълна сигурно, щом хората, които предвиждат тези

...
Ще има четвърта вълна сигурно, щом хората, които предвиждат тези
Коментари Харесай

Доц. Дoнчев: Очакваме нова вълна на COVID-19

Ще има четвърта вълна несъмнено, щом хората, които плануват тези неща, го споделят толкоз уверено. Всяка вълна си има своите особености. Първата беше една огромна неопределеност, нещо извънредно. Тя беше стрес тест за всички системи. Втората вълна беше на изтощението. Третата вълна към този момент беше една рутина – бяхме готови и като логаритъм, и като лекари, и като веществен запас. Това съобщи в „ Събуди се “ доцент доктор Дончо Дончев - експерт по уши, нос и гърло във ВМА.

И уточни, че в този момент към този момент вирусът върви на талази. Според него е обнадеждаващо, че може скоро да има противовирусно лекарство. Лекарят разяснява, че това, което ще ни избави, са имунизациите, медикаментите и спазването на ограниченията.

„ Дали през 2019 година някой си е помисля, че човек може да си мечтае да няма пандемия. А в този момент това е фантазията ни – да се върнем към това, което е било. Има хора, които дадоха жертва, борейки се с този вирус. Но по този начин или другояче ще се върнем в нормалното русло. Тогава същинските герои ще бъдат тези, които с нормалната си активност, ще ни върнат към естествения живот”, счита медикът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР