Ще гласувам за Ваня Григорова! Това е моят по-добър избор

...
Ще гласувам за Ваня Григорова! Това е моят по-добър избор
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ще гласувам за Ваня Григорова

„ Ще гласоподавам за Ваня Григорова! Това е моят по-добър избор за по-добра София! Това са първите избори, когато аз съм свободен жител и не съм член на партия, в която постоянно човек има и малко взаимозависимост, и малко преданост, и малко колегиалност към екипа. “ Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов.

„ За първи път от доста години на 29 октомври отидох на избори като свободен актьор. Знаете, че напуснах и ГЕРБ, и парламент – всичко, с цел да поема свободния път на свободен създател. И тогава изборът става доста по-труден и придирчив - изправих се пред алтернативата да видя кой е този, който ще бъде моят любимец или моят фаворит. За страдание тогава такова лице не видях.

Ужасих се и от още един факт. Истинските българи, с които сядаме да приказваме за избори, споделят 90% едно и също: „ Този не ми е приветлив ”. Ние вършим по най-лошия метод избори - не по това, което е належащо на града ни, а по това, което е лицеприятно и симпатично. Това е неверен метод! “, съобщи още Рашидов.

Той напомни, че е бил четири години общински консултант по времето на Софиянски, бил е и с Вили Лилков дружно в Общинския съвет. Познава част от проблемите на един град с цялото му градоустройство, урбанизация, с всичко, което в един град като организъм съществува. Това е тежък организъм със орисите на хиляди-милиони хора.

„ Затова моят избор на тези локални избори беше сложен. Единственото, за което аз гласувах на първия тур, беше за общински съветници “, показа Рашидов.  

„ Но при идния балотаж в неделя сме изправени пред алтернативата да създадем значимия си избор измежду всичките тези политически, детски заигравания. И постоянно на значимия си избор хората разсъждават неверно – от дребното зло, да изберем по-малкото. Злото е единствено зло. То няма други измерения “, сподели още Рашидов.  

Той добави, че в неделя на балотажа неговият избор, като се изключи че е сложен, като се изключи че от двете несгоди би трябвало да изберем по-малката, този път счита да избере по-добрата част – не на злото, а на мисленето, на желанието, на разбирането и моженето.

„ Дай Боже, водещ в екипа, който ще бъде основан, да бъде разсъдъкът -  новият кмет да повлече екипа да работи за града, да стимулира екипа си.

Защото идват едни хора манекени, всезнайковци.

И други, които вместо да поемат виновността върху себе си за това състояние, споделят, че щели да избавят София от спасителите на София. Това доста от дълго време го споделих на тези момчета, който ходеха с един фотоапарат и дебнеха да снимат всяка дупка по Ларгото. Утре, в случай че тръгнем да дебнем техните дупки, те няма да могат да закърпят нито една – просто не знаят по какъв начин става това “, сподели още той.

„ Затова моят избор на балотажа в София искрено ще бъде за Ваня Григорова. Тази госпожица натрупа доста опит в „ Подкрепа “, доста добре познава проблемите на хората, като жена има отношение към детските градини и така нататък Григорова е едно момиче, разбиращо проблемите, ще ги опознае още повече в бъдеще, само че най-харесвам в нея желанието и упоритостта да прави нещо. И в случай че това се случи, аз ще се веселя, че изборът ми е бил верен.

Ще гласоподавам за Григорова, тъй като съм изтощен от лъжите на тези младежи от ПП-ДБ. От улицата да управляваш страна – не става, няма метод! Всички тези хора са в ръководство от две и недостатък години. Кирил Петков е в ръководството не от през вчерашния ден, кажете ми най-малко едно нещо направи ли?

" Спаси София ” бяха в ръководството на София дълги години – имат ли една самодейност, с изключение на рецензията? Не. В София би трябвало да се гради, а не от заран до вечер някой да ломоти единствено какъв брой е кофти, то кофти е, тъй като никой нищо не прави за града ни.

Така че Ваня Григорова е моят избор. Аз ще гласоподавам за нея! Това ще бъде моят по-добър избор за по-добра София!

И още нещо - постоянно ще бъда към групата, която ще похвали Фандъкова. Лоша или добра, тя беше един сполучлив кмет, жена ”, безапелационен е Рашидов. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР