Ще ги изчакам да се налудуват и когато му дойде

...
Ще ги изчакам да се налудуват и когато му дойде
Коментари Харесай

Рашков чака ГЕРБ да се налудуват и после ще си каже

" Ще ги изчакам да се налудуват и когато му пристигна времето - ще кажа ". Така някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от Политическа партия Бойко Рашков разяснява пред Нова тв делото за 100 000 лева, което води против него ГЕРБ за изявленията му, че пари за Автомагистрала „ Хемус ” са отивали в партийните каси.

„ Аз не се тормозя от това. Когато пристигна време, съм подготвен в това число и да показва някои документи, в които това е видно. Не мога да се откажа от това, което съм прочел и това, което съм споделил, е че съм възприел тази информация по избран метод. Ще ги изчакам да се налудуват и когато му пристигна времето, ще кажа ", разгласи той.

" Донякъде е и оперативна информация, която се съдържа в някои материали. Освен това хората са живи и здрави. Има доказателства за доказателства на тези големи финансови запаси, които са изтекли към доближени към ГЕРБ компании. Парите са стигнали до кухи компании, от там до лица, които са ги ползвали не за градеж на Автомагистрала „ Хемус ”, а са закупени скъпоструващи първокласни парцели в София ”, сподели  още Рашков.

Той отговори иронично на изказванието то ГЕРБ, че са потърпевши от неговото изявление: „ Сигурно са изпитали болежка, страдалчество ”.

Относно искът за 27 000 лева от Борисов към Рашков за изявление на последния, че парите за градеж на Автомагистрала „ Хемус ” са минали през избрана банка, с която някогашният троент министър председател е имал общи компании, Рашков сподели, че не е очаквал такава еснафщина от Борисов. „ Изглежда са се поопразнили чекмеджетата и в този момент ще търси опция с такива искови молби против съответни лица … ”, не се доизказа Рашков.

Бившият вътрешен министър напомни ареста на настоящия ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов и негов прочут от общинския съвет, извършено преди години. „ А когато те арестуваха Борислав Гуцанов и това също бе оповестено за нелегално ”, напомни някогашният вътрешен министър.

Рашков сподели хартиени протоколи от предходни избори, на които се е гласувало единствено с бюлетина. „ Едно дете в 4-ти или 5-ти клас би написало по-прегледно такива документи, от които зависи неведнъж бъдещето на цялата страна ”, разяснява той. И добави: „ Това желаят в този момент да стане всеобщата процедура още веднъж. Такъв да бъде документът, който да регистрира вота на българските жители. Връщат ни към някаква допотопна форма на гласоподаване, която не подхожда на това, което ние желаеме да сме като страна ”.

По думите му Движение за права и свободи сега се чуди по какъв начин да показа причини за какво по този начин нападателно се включи в промяната на метода, по който да гласоподава българския жител. „ Те и преди смяната правеха всичко допустимо – без значение от кое място са машините - техните гласоподаватели да приложат и формата с хартиената бюлетина. На последните избори в Кърджали разбрах с изненада, че е имало 42 преносими изборни секции. Тоест те са създали всичко допустимо да разболеят и здравите, с цел да минат и да гласоподават с хартиена бюлетина ”, сподели някогашният вътрешен министър.

Запитан непосредствено дали счита, че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са се разбрали за взаимно ръководство, Рашков се базира на думите на водачите им, които настояват, че това не би било допустимо.

„ От самото начало, когато се образува Народното събрание, смятах че доста мъчно ще се сформира държавно управление. Стъпката на Българска социалистическа партия за връщане на хартиената бюлетина, за мен стана ясно, че тази партия ще даде опция на другите две систематични партии да боравят ловко с хартиената бюлетина, както са боравили ловко ”, сподели някогашният вътрешен министър в коментар за настоящата политическа конюнктура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР