Ще гърми яко по дискотеките“, Ариа и Диона са убийствено

...
Ще гърми яко по дискотеките“, Ариа и Диона са убийствено
Коментари Харесай

Ариа и Диона ГРЪМНАХА с новия си хит „Тарикат“! Жестокият дует разби класациите

„ Ще гърми крепко по нощните заведения “, „ Ариа и Диона са убийствено красиви, а дуетът е топ “, „ Уникална ария! Двете доста си подхождат за дует! Визиите им са жестоки, наподобяват неповторимо! “

Това гласят единствено част от мненията под най-новия шлагер на Ариа в колаборация с рапърката Диона „ Тарикат “. Само за три дни песента събра близо половин милион гледания, с което надминаха по известност даже новото парче на рапърите Pavell & Venci Venc` - „ Cash ”.

Фенове на Ариа са прелестно сюрпризирани от решението й да направи дует с хип-хоп звездата Диона . Те считат, че е извънредно време да се размият границите в двата стила музика, а планът на двете диви единствено потвърждава триумфа на сходни колаборации.

Факт е, че концепцията на Ариа е много амбициозна и рискова, защото рапът по-трудно се съчетава като звучене с фолк ритмите. Благодарение на комплексния глас и огромния диапазон в гласа на Ариа обаче рискът се оказа оневинен.

Още предходната година със старта на кариерата си откритието на „ Пайнер “ даде поръчка за хитов реализатор. Първият й независим план „ Кралица “ недвусмислено сподели, че се ражда звезда, която скоро няма да залезе, а идващите й части „ Късай “ и „ Бензин “ безусловно я изстреляха на върха.

С новото парче „ Тарикат “ Ариа несъмнено затвърди позициите си освен като сложен реализатор, само че и като актьор. От визията и държанието й пред камерата прозира професионализъм и класа, заключват музикални спецове.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР