Ще е много утежняващо за работодателите да приемат 60 на

...
Ще е много утежняващо за работодателите да приемат 60 на
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Министърът на икономиката трябва да си скубе косата, колкото му е останала

Ще е доста утежняващо за работодателите да одобряват 60 на 40. Те би трябвало да заплащат осигуровки. За тях ще е по-добре да ги уволнят, в сравнение с да поддържат личен състав. Важно е какъв брой ще продължи тази зараза. Вероятно това ще е 6 месеца. Другият фактор, който има значение, е помощта на страната.
Това сподели предприемачът Красимир Стойчев по БТВ. В България имаме сериозен проблем. В Съединени американски щати ще раздадат по 1000 $ на човек ей по този начин. България не е в това положение да раздава пари. Ние нямаме Централна банка, не сме в Еврозоната. Гърция оня ден си взе 5 милиарда

Трябва да разстрелят всички, които бяха срещу Еврозоната. България е оставена сама на себе си. Вероятно може да се вземе огромен външен дълг. Най-тежко обиден е дребния бизнес-магазини, сладкарници. На тези хора би трябвало да се вкарат доста съществени ограничения като да вземем за пример цялостен мораториум на заплащанията на техните отговорности. Казва се, че ще има втори пик на болестта през септември и октомври.

Ако в Китай някой опиташе да направи номера на Владо Каролев, щеше да бъде разстрелян. Кредити през ББР отлично, само че банките ще са в сериозен проблем. Трябва да се сътвори стопански ръб към премиера. За огромния и междинни бизнес би трябвало да се взема решение атхок за всеки казус-този да, този не. Няма да се оправим без брутални хард ограничения.

Лекарите лекуват хора, а не стопанска система. В момента министърът на стопанската система би трябвало да си скубе косата колкото му е останала. Всичко е надолу. Теза на Съединени американски щати е по-добре да оставим който умре-умре, само че няма да оставим стопанската система. В момента ограниченията са разчетени до края на април. Бюджетът е изгърмял. Трябва стопански болд от умни хора, които да ръководят този преход през рецесията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР