Ще е много трудно Дениъл Рикардо да бъде заменен в

...
Ще е много трудно Дениъл Рикардо да бъде заменен в
Коментари Харесай

Нетфликс: Без Рикардо нямаше да има Drive to Survive

Ще е доста мъчно Дениъл Рикардо да бъде сменен в идващия сезон на Drive to Survive. Това призна един от продуцентите на Нетфликс Пол Мартин пред The Post, само че призна, че има вяра, че Пиер Гасли ще е този, който може да замести австралиеца като наличие в сериала.

“Трябва да знаете, че без Дениъл нямаше да има Drive to Survive. Той беше първият водач, с който говорихме, той беше първият водач, който предложения снимачния екип в дома си в Австралия. Лично аз претърпях доста прочувствено това, че той напусна Формула 1 ”, изясни Мартин.

След това обаче продуцентът изясни за какво счита, че тъкмо новият водач на Алпин Гасли може да заеме мястото на Дениъл.
 Стана ясно за какво Рикардо се е разминал с Хаас Стана ясно за какво Рикардо се е разминал с Хаас
“Надявам се, че Пиер ще поеме тази роля - съобщи Мартин. - С него е забавно да се работи, той има невероятна история. Спомнете си по какъв начин го върнаха от Ред Бул в Алфа Таури, трагичната гибел на приятеля му Антоан Юбер. Страхотно е, че този сезон той ще има късмет да се бори с по-силен автомобил. Мисля, че почитателите видяха при нас по какъв начин Пиер израства сезон след сезон. ”
 Гасли за разликите сред прехвърлянето му в Алпин и този в Ред Бул през 2019 Гасли за разликите сред прехвърлянето му в Алпин и този в Ред Бул през 2019
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР