Ще духа слаб, в Дунавската равнина, западните райони на Горнотракийската

...
Ще духа слаб, в Дунавската равнина, западните райони на Горнотракийската
Коментари Харесай

Слънчево и още по-топло време днес

Ще духа слаб, в Дунавската низина, западните региони на Горнотракийската равнина и по долината на Струма - сдържан вятър от запад-северозапад. Ще бъде най-вече слънчево тук-там с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Северна България. Минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 6° и 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще има променлива облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, най-вече слаб, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - сдържан. Облачността ще е променлива, след обяд над доста региони намаляваща до най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, а оптималните - сред 7° и 12°.

През идващите дни стоплянето ще продължи. Времето ще бъде слънчево, в четвъртък сутринта ще е съвсем безшумно и на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена.

В петък ще има краткотрайни нараствания на облачността, междинна и висока.

В събота облачността ще е по-често забележителна, на обособени места, основно в Западна България ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се намалят с 2-3 градуса.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР