Ще духа до умерен вятър от северозапад. На места, главно

...
Ще духа до умерен вятър от северозапад. На места, главно
Коментари Харесай

Радвайте Се На Слънцето Днес, От Утре Ни Очаква Шоково Застудяване!

Ще духа до сдържан вятър от северозапад.

На места, основно в северните региони и в планините ще превали, само че на множеството места преваляванията няма да бъдат обилни. Няма да вали значително в по-голямата част от страната и в сряда. Ще бъде най-вече облачно и прохладно. В западната половина н страната ще продължи да духа сляб северозападен вятър, а в североизточните региони вятърът ще се ориентира от север-североизток и там ще прониква по-студен въздух.

Минималните температури в сряда ще бъдат от 2 до 8 градуса, а дневните - от 10 до 15 градуса. Малко по-студено ще бъде в североизточните региони, до 7-8 градуса.

Дъжд ще превали в Рило-Родопската област, елементи от Централна България и към Лудогорието. Застудяването няма да бъде толкоз внезапно, колкото предвиждаха моделите в края на предходната седмица и по тази причина преваляванията ще бъдат от сняг единствено в планините над 1200-1500 метра.

Хладно ще бъде в четвъртък, с минимални температури от нула до 6 градуса дневни от 6 до 12-13 градуса. Облачността ще бъде забележителна с краткотрайни разкъсвания, по-значителни на изток. Слаб дъжд, в планините - сняг ще превали тук-там в планините и северно от тях. Ще бъде прохладно, с сдържан, на моменти краткотрайно мощен вятър от североизток.

В петък на доста места сутринта ще има негативни температури, до минус 2, минус 3 градуса. В страната минимумите ще бъдат от минус 3 до плюс 3 градуса. Дневните ще останат от 6 до 12 градуса.

В събота заран ще бъде към момента студено, само че дневните температури през почивните дни ще се покачат и в неделя ще доближат стойности от 13 до към 18, 19 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР