Ще дойде Осмият и на планетата ни ще се възцари

...
Ще дойде Осмият и на планетата ни ще се възцари
Коментари Харесай

Ванга: Осмият ще спаси света!


Ще пристигна Осмият и на планетата ни ще се възцари жадуващият мир – твърди приживе пророчицата Ванга

Това приживе рекла баба Ванга пред свои близки – написа „ България през днешния ден “. Преди повече от 50 години на разсъмване Ванга долавя с невиждащите си очи изобилна светлина, нахлуваща през прозорчето на бедната й къщичка в Струмица. Вратата се отваря и на прага се появява пътешественик на бял кон, облечен в искрящи доспехи, обсипани сякаш с блестящи рибени люспи. С копие в ръка той се обръща към нея и споделя: „ Не пердах се, пристигам да ти известя, че утрешният ден ще мине бързо, а ти ще станеш първа ясновидка. При теб ще се стичат от всички страни. Ти ще разговаряш с живи и мъртви “.

Денят е неделя, 6 април 1941 година – Благовещение по остарял жанр. На двойния си празник всяка година Ванга срещала стотици поклонници, пристигнали да й честитят имения ден и да се преклонят пред светицата. Най-известната пророчица от близкото минало черпи сили в Рупите – околност, закътана в подножието на Кожух планина. Пред спретнатата си къща тя насочва обръщение към българите. В ролята на медиатор се включва енергичната й сестра Любка.

„ Злото ще успехите единствено с положително. На благородството се въздава с багодат. Бъдете рационални и не вярвайте на безумните приказки. Живеем в доста мъчно време. Разделят се братя и сестри. Нима е нужно на нашето племе все да го подвеждат? Да се обединим и за положително да се спасим “ – споделя Ванга.
„ Ще бъде България, а Осмият ще избави света “ – твърди Ванга в провиденията си.

 

dailypress.bg

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР