Ще доставя актуални решения за отдалечена поддръжка и онлайн срещиTeamViewer

...
Ще доставя актуални решения за отдалечена поддръжка и онлайн срещиTeamViewer
Коментари Харесай

Инфодизайн е новият TeamViewer дистрибутор за България

Ще доставя настоящи решения за отдалечена поддръжка и онлайн срещи

„ TeamViewer е извънредно известен в международен мащаб, работи на повече от 400 милиона устройства, от които най-малко 25 милиона са свързани към него когато и да е. Ето за какво сме мощно разчувствани от това партньорство ”, сподели Надежда Еремиева, шеф на Инфодизайн България

Инфодизайн България, дистрибутор с добавена стойност, профилиран в доставката на решения за сигурност, подписа контракт за посланичество с Team Viewer, водещият международен софтуерен производител на решения за IoT, съгласуваност, мониторинг, поддръжка и съдействие.

Съгласно контракта сред двете компании, Инфодизайн става единственият местен представител на TeamViewer за България, който ще доставя общопризнатите решения до партньорската си мрежа, наред с съвещания и поддръжка за тях.

„ Осигурявайки по-добра отдалечена поддръжка от всяко друго софтуерно решение, TeamViewer се радва на доверието както на потребителите, по този начин и на бизнеса. Продуктът е извънредно известен в международен мащаб, работи на повече от 400 милиона устройства, от които най-малко 25 милиона са свързани към TeamViewer когато и да е. Ето за какво сме мощно разчувствани от това партньорство ”, сподели Надежда Еремиева, шеф на Инфодизайн България.

В рамките на съдействието, Инфодизайн България ще доставя най-новите и усъвършенствани решения на TeamViewer за отдалечена поддръжка, далечен достъп и онлайн срещи на българския пазар. Един от основните артикули е TeamViewer 13, най-новата версия на водещото решение на TeamViewer, която е по-бърза, по-надеждна и разрешава на потребителите да обезпечат по-ефективна отдалечена поддръжка без изпитание.

Инфодизайн България подчертава и върху TeamViewer IoT, чиято основна характерност е способността да реализира достъп и да управлява IoT устройства на всички места по света. Този нов артикул прави IoT устройствата подготвени за броени минути и се явява мощно средство за наблюдаване, достъп до тях и ръководство.

Инфодизайн България ще доставя на пазара у нас най-новите и усъвършенствани решения на TeamViewer за отдалечена поддръжка, далечен достъп и онлайн срещи

Наред с тези два продукта, портфолиото на TeamViеwer включва и доста други решения, които обезпечат непосредствени преимущества за своите консуматори. Подробности за тях, както и за останалите артикули и услуги на дистрибутора са оповестени на уеб страницата на Инфодизайн. Компанията има 25-годишен опит, а екипът й от профилирани консултанти оказва помощ за повишение на успеваемостта и сигурността на всевъзможен вид бизнес планове – както в България, по този начин и в чужбина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР