Ще действам институционално. Така президентът Румен Радев отговори на въпрос

...
Ще действам институционално. Така президентът Румен Радев отговори на въпрос
Коментари Харесай

Румен Радев за Изборния кодекс: Моите действия са явни

Ще работя институционално. Така президентът Румен Радев отговори на въпрос на кореспонденти дали ще наложи несъгласие върху гласуваните промени в Изборния кодекс.

Радев бе на среща с локалния бизнес и с дипломати в Хасково, съобщи уеб сайтът " Епицентър ".

Ще взема решение, когато законът пристигна при мен. Тогава ще преценява по какъв начин да постъпя, посочи президентът. Нека другите да се изговорят, моите дейности са ясни, сподели Радев преди да стартира срещата.

Структурата на услугите и индустрията в Хасково е съсредоточена в браншове с по-ниска добавена стойност. Изостава се в привличането на задгранични вложения. Основното предизвикателство за стопанската система остава демографията - неналичието на квалифицирана работна ръка. Тези изброени индикатори са присъщи освен за Хасково, а са общонационален проблем, съобщи по време на срещата с локалния бизнес и непознати дипломати в Хасково президентът.

Нашата стопанска система става от ден на ден пленник на демографията - неналичието на младо, трудоспособно и квалифицирано население, акцентира президентът в изказването си. Това е общонационален проблеми и ние би трябвало да търсим всички дружно общонационално решение на този сериозен проблем, добави той. / fakti.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР