Ще държа на приемствеността и ще продължа всички добри политики

...
Ще държа на приемствеността и ще продължа всички добри политики
Коментари Харесай

Петя Аврамова очерта три приоритета - ефективност, качество и контрол

Ще държа на приемствеността и ще продължа всички положителни политики на предходните министри - Нанков и Павлова, разяснява пред публицисти новият министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова. Имам три целта в работата си - успеваемост, качество и надзор, уточни тя.

Изключително задоволен и благополучен съм от това, че оставяме подредена къща на добър собственик - госпожа Аврамова, уточни досегашният районен министър Николай Нанков. Той изрази увереност, че неговият правоприемник на поста и екипът на Министерство на регионалното развитие ще продължат със същите темпове целите на ГЕРБ в управническата стратегия.

След като Народното събрание гласоподава измененията в кабинета " Борисов 3 " новият районен министър Петя Аврамова и досегашният Николай Нанков застанаха пред медиите преди формалното " предаване на щафетата " в Министерството.

Петя Аврамова благодари на премиера за доверието, на ръководителя на ПГ и депутатите от ГЕРБ и на всички, които са подкрепили номинацията й. Аз съм виновен човек, който ще се опира на опита и знанията на всички в сферата, съобщи тя и заявява, че ще работи взаимно с общините и с сектора " за облагородяване на страната, за добра градска среда и за положителни пътища ".

Във връзка с злополуката край Своге, Аврамова разяснява, че приема оставките на досегашните министри Нанков, Московски и Радев като честен акт на съпричастност към това, което се случи. Всеки, когато поема даден пост или подава оставка, носи политическата отговорност, уточни тя.

На въпрос дали би приел да стане заместник-министър на районното развиване и благоустройството, Николай Нанков не даде явен отговор, само че и не отхвърли тази опция. Той добави, че от на следващия ден тримата досегашни министри се връщат като депутати в Народното събрание.

Новият министър Петя Аврамова разяснява, че ще разчита на опита и знанията на Николай Нанков. За мен е скъпа неговата поддръжка и в законодателната власт, би била скъпа и поддръжката, в случай че той е в екипа на Министерство на регионалното развитие, уточни тя.

Николай Нанков разяснява, че от време на време в политиката не постоянно персоналният избор е водещ. Моето желание е в действителност на назад във времето, в тези моменти би трябвало да сме виновни, рационални и рационални, сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР