Ще чуем как стоят нещата тогава, битката продължава, каза той.

...
Ще чуем как стоят нещата тогава, битката продължава, каза той.
Коментари Харесай

Станишев С Горчиви Думи След Загубата От Елена Йончева

" Ще чуем по какъв начин стоят нещата тогава, борбата продължава ", сподели той.

Опитах се да потърся и да предложа на Националния съвет излаз, който да разреши да излезем обединени с волята да спечелим тези избори, уточни Станишев. И изясни, че е предложил да гласоподават първия и втория в листата като тандем. Тази протегната ръка не беше призната от управлението и по тази причина, за жалост, доста хора излязоха от това съвещание разочаровани, разяснява Станишев.

Това е обезпокоително, тъй като политика напук не се прави, резултати напук не се реализират, посочи президентът на ПЕС.

Станишев означи, че при избора си Корнелия Нинова е споделила, че по всички значими въпроси ще чуват партията и ще вършат допитвания, а номинациите в партията за евролистата били точно допитване.

Оттук нататък ще направя всичко допустимо Българска социалистическа партия да се събере, а не да отиде на евроизборите, както прочетох - " подскачайки на един крайник ", сподели Станишев. Целта е да стигнем първи и това е отговорност преди всичко на управлението на партията, добави той.

На въпрос дали в този момент е допустимо част от вътрешната съпротива в партията да не работи за победа на тези избори, Станишев изрази вяра да не се стигне до там. Ако ние не можем да се обединим вътрешно, по какъв начин ще обединим обществото и нацията, разяснява той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР