Ще бием Словения, сигурен съм!, обяви волейболната легенда Любо Ганев

...
Ще бием Словения, сигурен съм!, обяви волейболната легенда Любо Ганев
Коментари Харесай

Легендата Любо Ганев: Ще бием Словения, сигурен съм!


" Ще бием Словения, сигурен съм! ", разгласи волейболната легенда Любо Ганев преди осминафинала от европейското състезание по волейбол за мъже. България излиза през днешния ден от 21.30 ч. в Любляна, а мачът ще бъде излъчен по Българска национална телевизия.

" Словения е изцяло реализуем тим - добави някогашният национал особено за читателите на " България Днес ". - Повече залагат на отбраната. Ще разчитат и на домакинската поддръжка на публиката. Не ме е боязън от противника, а от нашата игра. Играем добре на моменти, само че досега нямахме мач, в който всички волейболисти да бъдат на топниво. Винаги имаше по един-двама, на които не им вървеше. "

Любо Ганев призна, че България е надалеч от класата, която сподели в олимпийската подготовка против Бразилия (2:3).

" Надявам се в този момент в директните елиминации да са изцяло фокусирани и да се хвърлят мач за мач - пожела Любо Ганев. - Бях осем дни с момчетата. С тях си казахме, че в случай че не играем на макс, мъчно ще бием водещите тимове като Италия и Франция. Имаме страховит колектив, който тренира и играе с готовност. "

Любимецът на почитателите остана удовлетворен от развоя на предварителната група. България приключи на трето място.
 България - Португалия 3:1 @@@

" По този метод избегнахме възможен конфликт с Франция на четвъртфинала - изясни Ганев. - Те щяха да са домакини, а и да имат психическо преимущество, че са ни били. Имаме повече шансове против Русия, в случай че преодолеем Словения. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР