Ще бъде трудно този парламент да продължи да работи“, каза

...
Ще бъде трудно този парламент да продължи да работи“, каза
Коментари Харесай

Христо Проданов за избора на Рашидов: В тази ситуация нямаше друг изход. Не говорим за коалиции и договорки

„ Ще бъде мъчно този парламент да продължи да работи “, сподели Христо Проданов от Българска социалистическа партия в предаването „ Лице в лице “. Той сподели, че в случай че бъдат поканени от Политическа партия на диалози за държавно управление, ще се отзоват. По думите му това, че са народен представител от ГЕРБ за ръководител на Народното събрание не значи коалиция.

„ В тази обстановка нямаше различен излаз. Мъдрото решение беше, че всички дружно трябваше да застанем и да изберем ръководителя на Народно събрание. Не приказваме за никакви обединения, съглашения и сделки “, изясни Христо Проданов.
Ние знаем, че сме пета политическа мощ, не сме имали особени очаквания, че Кристиан Вигенин ще стане ръководител на Народно събрание. Издигнахме го, с цел да дадем опция на народните представители да се обединим към някоя кандидатура “, добави той.
За Българска социалистическа партия е значимо законите, които касаят Плана за възобновяване и развиване и бюджета, да бъдат признати. „ Всичко останало съм песимист, че ще се получи “, сподели Проданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР