Ще бъде направен анализ на изборната кампания и той ще

...
Ще бъде направен анализ на изборната кампания и той ще
Коментари Харесай

Габриел остави на Борисов да прави изводи, тя благодари

Ще бъде изработен разбор на изборната акция и той ще бъде показан във вторник от водача на ГЕРБ Бойко Борисов и изпълнителната комисия на партията.

На брифинга в централата на ГЕРБ пред публицистите застана Мария Габриел, лидер на листата, дружно с Андрей Ковачев и Лиляна Павлова. Пред медиите не излязоха нито водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, нито ръководителят на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Габриел похвали претендентите за евродепутати на ГЕРБ , които не са се подали на антикампанията, и на подправените вести.

По думите й ръководещата партия положила доста старания, с цел да може България да бъде уважавана в Европа.

Тя благодари на българите, които споделили доста ясно, че желаят резултати, почтеност и съответен ангажимент. " Това е, което сме правили в цялата акция - да отстояваме България такава, каквато желаеме да я забележим ", аргументира се Мария Габриел.

Габриел съобщи, че има един ден за амнистия и тя желае да благодари на всички българи , които през днешния ден са я дали.

Това, което отличавало ГЕРБ в актуалната изборна акция, съгласно Габриел - ръководещите излезли с резултати от всички свършено в градовете и селата , чуваемост към проблемите и на хората.

Кампанията на ГЕРБ от на следващия ден също значи " обединени да отстояваме България такава, каквато желаеме да я забележим, която споделя " не " на двойни категории , не на периферии, а такава, каквато ние сме я градили от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, акцентира Мария Габриел.

Тя благодари на всички хора в България по света за това, че с вота си демонстрираха отношение, което задължава ГЕРБ. Габриел не пропусна да изкаже благодарностите си към младежките структури на ГЕРБ.

Габриел уточни още, че връзката с хората и Европа да бъде усетена в най-малкото обитаемо място - главната мощ на ГЕРБ през актуалните избори за Европейски парламент.

В края на брифинга Габриел се заяде с съперниците, като съобщи, че ГЕРБ е имал един " незабележим конкурент, който не пропускаше опцията да прелее гласове към партията, която го издигна за претендент ". Без имена Габриел очевидно имаше поради президента Румен Радев, като продължи с това, че днешните изборни резултати са първа негова загуба, само че и втора загуба на неговия наставник (бел.ред. Корнелия Нинова).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР